Aflevering:

Vores åbningstid er hver dag fra kl. 07.30 til 16.00. Aflevering skal ske senest kl 9.00, da vi starter dagens pædagogiske aktiviteter med sangleg. Da Guldæblet lukker klokken 16 er det vigtigt ,I kommer klokken 15.50 så I kan nå at komme ud af døren på en rolig og rar måde for alle.

Håndtryk

Både barn og forælder starter og slutter dagen med et håndtryk med pædagogen, for at vise barnet at nu siger det farvel til far/mor og personalet tager over.

Det er en dejlig måde at starte dagen på .

Legetøj

Legetøj må ikke medbringes hjemmefra. og legetøj fra Guldæblet må heller ikke tages med hjem, her er alt i naturen legetøj for børnene.

Påklædning

Tøjet skal være praktisk anvendeligt. Det vil sige at barnet skal være påklædt således at det kan lege, løbe og klatre frit uden at noget generer, eller er til fare for barnet.

En anden side af påklædningen er hvilke signaler barnet udsender via sit tøj. Har man en actionhelt på sin trøje så er der nogen børn der opfører  sig som den action helt, har man en prinsessekjole på opfører man sig sådan eller en fodboldspiller i fodboldtøj.

Vi ser hellere at vi har børn med deres helt egen person – en Maria, en Selma, en William eller en Mads.

Et stort motiv på fronten af blusen er svær at abstrahere fra blandt børn. De fokuserer på motivet og er derfor mindre i øjenkontakt.

Børnene skal ikke have neglelak eller smykker på i børnehave

Skiftetøj

Barnet har sin egen kurv, hvori der er alt hvad der behøves alt efter årstiden. Denne kurv kommer hjem ,hver weekend og skal tjekkes og gennemgås. Vi er ude hele året rundt og det er ubehageligt, hvis kurvens indhold ikke passer til vejret. Når man starter får i udleveret en udførlig tøjliste.

Vi har ikke lånetøj, så det er vigtigt at skiftetøj og overtøj er opdateret så vi kan klæde barnet ordentligt på. Forældre vil blive ringet op, hvis vi ikke kan løse opgaven.